Upoznaj naš tim

vrhunskih profesionalaca. Skrolaj za više

Kako bi bio uspješan DJ, pojedincu nije dovoljno samo voljeti glazbu. Iza tog, danas poprilično kreativnog zanimanja, stoje godine rada, žrtvovanja ali i uživanja u ovom zahtjevnom poslu.

Naš tim DJ-eva sastavljen je od profesionalaca koji su gradili svoje iskustvo na pozornicama poznatih regionalnih klubova, barova ali i brojnih privatnih i javnih evenata. Raznolikost navedenih lokacija prati i širok spektar glazbenih žanrova, pomno probiranih od strane svakog izvođača i sviranih primarno u svrhu zadovoljstva publike. Razlike u izvođačima bazirane su na stilu, kako glazbenog odabira, tako i njihovog samog performansa te su ujedno i pravi pokazatelj njihove ljubavi prema ovoj profesiji.

Radeći s uređajima globalno priznatih brandova kao i s profesionalnim računalnim sustavima za dj-ing osigurali smo da vještine naših DJ-eva dođu do punog izražaja. S ponosom ističemo i da su svi naši suradnici članovi udruge samostalnih glazbenika HGU, a kao profesionalni DJ-evi redovito izvršavaju sve obveze prema HDS ZAMPU. Jamstvo je to da radimo prema pravilima struke i u skladu s autorskim pravima.

Peco

Peco

Profesionalnu karijeru započinje 2006. godine i od tada nastupa u gotovo svim poznatim dalmatinskim klubovima. Uz brojna gostovanja, svojim dugogodišnjim ljetnim rezidencijama u klubovima Bačvice i Inbox nadodaje i rezidenciju u poznatom splitskom klubu Central. Svoje prve nastupe slaže uz funky i elektro house žanrove, ali ubrzo u svoj repertoar uvrštava deep, future, jackin, a potom i tech house. Njegove nastupe karakterizira značajna doza kreativnosti, brza izmjena pjesama i stvaranje live „mashup-a“. Pokrenuo je i vlastiti projekt „Shockout“ (festival elektronske glazbe) i osnovao tvrtku „Peco Event“ u kojoj okuplja renomirani produkcijski i DJ tim.

Dominic Denassi

Dominic Denassi

Glazbenik, producent, DJ i entuzijast elektronske glazbe. Nastupao je u brojnim Dalmatinskim klubovima od kojih su poznatiji Aurora, Central, Inbox i Kameleon. Njegovi nastupi su energični i plesni, a pod njegove omiljene glazbene žanrove spadaju Klasični, Funky i Tech House koje zajedno kombinira s Future i Jackin House. Kada ne nastupa, svoje slobodno vrijeme provodi u studiju stvarajući vlastitu glazbu.

Ivo Trumbich

Ivo Trumbich

Jednostavnost i ležernost najbolje opisuje njegov glazbeni potpis. Sa preko 20 godina iskustva, sa širokim znanjem glazbenih žanrova od šezdesetih godina do danas, Ivo je idealan izvođač za glazbenu podlogu ugodnih i ležernih događaja, a opet dovoljno prpošnih, zavodljivih i plesnih. Funky, soul, disco i pop su pretežno njegov glazbeni odabir, bilo izvorno ili u elektronskoj obradi. Ivo je trenutno jedan od DJ-eva hrvatskog lanca La Bodega barova.

Jerry Dollan

Jerry Dollan

Od prvih svirki 2011. Do danas house je temelj Jerry-jevog zvuka. Otada se njegov zvuk se razvio u slobodan stil širokog spektra žanrova smještenih na house i tech podlogu, odobrenih od strane publike na preko 200 gaža i sezonskih rezidencija. Od 2016. Je resident DJ Fort Georgea na Visu čime dodatno širi iskustvo.

Adio Bella

Adio Bella

Vođen čistom ljubavlju prema glazbi, Adio Bella vjeruje da prava pjesma u pravi trenutak može izmamiti osmijeh i najzahtjevnijoj publici. Iako koketira sa širokom lepezom žanrova, uvijek se rado vraća na deep, soulful i disco house. Iskustvo je gradio s obje strane dj pulta pa je stoga upoznat s plesnim podijima beach partyja i lounge lokacija, ali i zahtjevnijih klupskih eventova.

Kontakt

Bilo da Vas zanima usluga DJ-a, razglasa ili rasvjete, od svega po nešto ili točno određeno rješenje, otvoreni smo za sva Vaša pitanja i komentare. Kontaktirati nas možete odmah pozivom na broj 098 921 6103 ili putem kontakt forme

Izbornik

Odaberi jezik