Preko 30 godina iskustva

u kreativnom oblikovanju zvuka i svjetla. Skrolaj za više.
DJing

DJing

pružite vašim gostima sate vrhunske zabave na plesnom podiju…

Kako bi bio uspješan DJ, pojedincu nije dovoljno samo voljeti glazbu. Iza tog, danas poprilično kreativnog zanimanja, stoje godine rada, žrtvovanja ali i uživanja u ovom zahtjevnom poslu. Naš tim DJ-eva sačinjen je od grupe glazbenih entuzijasta i kreativaca koji barataju bogatim spektrom glazbenih žanrova kako bi u konačnici svojom selekcijom zaintrigirali i najzahtjevnije slušatelje.

Ozvučenje

Ozvučenje

Nama je svaki ton na mjestu…

Da se dobar glas daleko čuje možda i ponajviše vrijedi za kvalitetan razglas. Uz prave izvođače i prikladnu promociju, kvalitetno ozvučenje jedan je od osnovnih preduvjeta za vrhunsku priredbu ili event. Dosadašnja suradnja s preko 50 renomiranih hrvatskih i inozemnih izvođača dokaz je da ovu uslugu pružamo na visokom nivou. Stoga bilo da organizirate koncert, javno događanje na trgu ili pak privatan event, imamo rješenje za vas.

Trenutno raspolažemo s više od 40 zvučnika koji tvore preko 10 različitih zvučnih sustava, a mikrofonima smo u mogućnosti ozvučiti preko 20 izvođača, uključujući i najrazličitija glazbala. Osim ozvučenja ova usluga uključuje i uslugu majstora tona, odgovarajuće mix-pultove te sve pripadajuće popratne uređaje.

Rasvjeta

Rasvjeta

Za nas je svjetlost igra…

Predstaviti se u pravom svjetlu gotovo je nemoguće bez dobrog osvjetljenja. Petnaest godina rada na sceni ostavili smo za sobom kako bismo stvorili idealan omjer cijene i kvalitete. Naši rasvjetni uređaji pobrinut će se da scena bude prigodno osvijetljena, a publika dodatno animirana. Prepustite tehničku opremljenost u ruke našeg iskusnog tima i jamčimo da će Vaši gosti uživati u svakoj sekundi Vašeg programa!

Ovisno o Vašim potrebama pripremili smo preko 80 rasvjetnih tijela ukupne snage do 60 kW. Od navedenih brojimo najmanje 50 inteligentnih uređaja koje u svakom trenutku možemo upravljati putem računala i konzola. Uz uslugu nudimo majstora svjetla, odgovarajuće kontrolne pultove te svu pripadajuću popratnu opremu kao što su rasvjetna rampa (konstrukcija), različiti uređaji za maglu (CO2 topovi, uređaji za sumaglicu, niski ili obični dim,…) i ostali scenski efekti (balončići, konfeti, fontane,…).

Organizacija evenata

Organizacija evenata

Prepustite sve u ruke našeg iskusnog tima…

Tehničko opremanje različitih događaja često zahtjeva koordinaciju i suradnju sa samim organizatorom. Stoga smo odlučili proširiti naš spektar usluga te uključiti stručno savjetovanje ali i samostalnu organizaciju evenata. Bilo da organizirate privatnu zabavu ili javno događanje, naš kreativni tim pobrinut će se savjetovanjem ili organizacijom da iskustvo Vaših gostiju bude spektakularno.

U sklopu naše organizacije svakako bih istaknuli projekt „Shockout“ – festival elektronske glazbe, koji je pokrenut 2014. godine. Festival je odlično prihvaćen od strane inozemnih i domaćih gostiju te se održava svake godine u Splitu uoči Ultra Europe festivala.

Vjenčanja

Vjenčanja

uz naše usluge do danas smo u brak otpratili više od 600 parova…

Uveseljavanje mladenaca na dan kada je njihova ljubav postala vječna s razlogom zauzima posebno mjesto u našoj ponudi. Kako bi smo vam što slikovitije prezentirali naše usluge DJ-a i rasvjete za vjenčanja kreirali smo zasebnu web stranicu, specifično osmišljenu za ovaj tip usluge.

Kontakt

Bilo da Vas zanima usluga DJ-a, razglasa ili rasvjete, od svega po nešto ili točno određeno rješenje, otvoreni smo za sva Vaša pitanja i komentare. Kontaktirati nas možete odmah pozivom na broj 098 921 6103 ili putem kontakt forme

Izbornik

Odaberi jezik